Sem Ana, ljubiteljska fotografinja, v osebnem življenju pa mamica, žena in hči. Biti mati tako krasnima deklicama je preprosto čudovito in od tod moj ustvarjalni navdih.

Tako rada ju opazujem in tako nebeško lepi sta, ko spita in sanjata svoje najlepše sanje. Ko sta bili še čisto majceni, nisem mogla zatisniti očesa samo zato, ker se ju nisem uspela nagledati v vsej njuni popolnosti. Ker nisem želela, da bi čas kdaj zabrisal spomin na to spokojnost, sem ustvarila fotografije svojih spečih deklic, in takrat se je rodila želja po ustvarjanju spominov in dediščine tudi za druge otroke ter vas, drage starše.

Čas tako zelo hitro beži in nekoč, ko bodo vaši otroci odrasli, bodo ti spomini postali neprecenljivi. Zavedam se, kako pomembno je spomine deliti s svojo družino, in v veselje mi bo, če vam bom lahko pomagala ohraniti dragocene trenutke za vedno.

 

 

“Srce mi je divje razbijalo, ko sem jo spečo položila v košaro.

 Dala mi je nekaj minut in me povabila v čudovite nove dimenzije fotografije.”

 

 

Pravim, da je v meni ujeta stara duša in to se odraža tudi na mojem delu. Bodisi na fotografijah vaše komaj rojene štručke, bodisi na fotografijah vaše družine. Vsaki fotografiji namenim potrebno pozornost in na njej pustim svoj pečat. 

Sem umetnica po duši. Moj stil je preprost, eleganten in brezčasen s pridihom ‘boho’ romance.