Ponudba

KI JE PRIRPAVLJENA V OKVIRU VAŠIH ŽELJA

VAŠA INVESTICIJA V NAJDRAGOCENEJŠO DEDIŠČINO VAŠE DRUŽINE

Paketi posameznih kategorij fotografiranja so zasnovani po številu končnih urejenih digitalnih fotografij, ki jih prejmete na svoj email –
Mini paket za tiste, ki potrebujete le nekaj fotografij, Osnovni paket predstavlja zlato sredino, Premium paket pa zajema celotno galerijo, ki lepo zaobjame skozi objektiv pripovedovano zgodbo.

Spodaj si lahko celotno ponudbo preneseš na svoj email. Ponudba bo v tvojem email nabiralniku v roku minutke.
V primeru, da v ponudbi ne najdeš primernega paketa zase oz. imaš kakršnakoli dodatna vprašanja, se mirno obrneš name in z veseljem ti bom odgovorila na tvoje zamisli in dvome.
Tudi v primeru, da te zanima fotografiranje česarkoli drugega, kar ne najdeš v spodnji ponudbi (npr. business portreti, fotografiranje izdelkov, fotografiranje dogodkov, kot je sv. krst ali krajše intimne poroke), mi lahko pišeš in pripravila ti bom individualno ponudbo.

Nosečniško in družinsko fotografiranje

MINI, OSNOVNI, PREMIUM PAKET

Nosečniško ali družinsko fotografiranje v studiu ali naravi. Če se ne moreš odločiti kje želiš zapisati te posebne trenutke, lahko skombiniramo obe lokaciji, kar pomeni še več čudovitih fotografij.

Fotografiranje novorojenčka z družino

MINI, OSNOVNI, PREMIUM PAKET

Fotografiranje vajine novorojene štručke s poudarkom na družinskih fotografijah. Ustvarili bomo tudi fotografije s sorojenci in fotografije malih detajlov, ki si jih boste želeli zapomniti za vedno.

Cake Smash fotografiranje

OSNOVNI, PREMIUM PAKET

Družinske fotografije, čisti portreti, sladkanje s prvo tortico in uživanje v škafu. Vse to je Cake Smash.

 

Boudoir fotografiranje

OSNOVNI, PREMIUM PAKET

Tvoje telo je tempelj tvoje duše. Boudoir fotografije bodo prekrasen spomin na tvojo mladost.